UPDATE. Onderstaande initiatieven staan 'on hold' tot we een nieuwe datum hebben kunnen bepalen.

“Wat prachtig om op deze manier in coronatijd aandacht te hebben voor elkaar!”

“‘Samen eten’ en ‘koken voor elkaar’ kunnen zeker verbinden. Ik doe mee!”

“Wat een mooi initiatief! Mits het coronaveilig kan, wil ik graag mijn steentje bijdragen”

Het zijn zo maar een paar van de vele enthousiaste reacties die we kregen na de lancering van dit initiatief. Ondertussen bereiden verschillende enthousiastelingen een kleinschalig diner voor. En de lijst met nieuwe initiatieven groeit nog steeds.

Op deze pagina worden de komende weken de verschillende áandacht voor elkaar diners’ aan u voorgesteld.

Locatie: Het Mo’Ment, Langenboom

Uw gastheer/gastvrouw: Burgemeester Antoine Walraven, Moniek Nelson, Gerdy Nooijen, Henk Ermers

Omschrijving: In de gezellige ambiance van Kookstudio Het Mo’Ment in Langenboom vindt een wel heel bijzonder ‘aandacht voor elkaar diner’ plaats. Niemand minder dan burgemeester Antoine Walraven, burgemeester van Mill en Sint Hubert en voormalig Smaakburgemeester van Nederland, bindt hier zijn kookschort voor om samen met Monique Nelson en Gerdy Nooijen een kleine groep gasten met een diner te verwennen.

Burgemeester Walraven: “Samen koken en eten’ geeft warmte en gezelligheid. Onmisbaar in de tijd van Kerst”


Locatie: Restaurant Libre's Eeterij

Uw gastheer/gastvrouw: Sandra van Bergen

Omschrijving: Brabantse gezelligheid, knus en warm. Dit is wat van toepassing is op Libre's Eeterij in Mill. Voor het 'aandacht voor elkaar diner' wordt hier het woord 'Feestelijk" nog aan toegevoegd. Gastvrouw Sandra van Bergen weet als geen ander hoe ze haar gasten in de watten moet leggen.

Sandra van Bergen: "Nu we in de corona tijd noodgedwongen onze zaak hebben moeten sluiten, is het heel mooi om toch op deze kleinschalige corona veilige manier iets te kunnen bijdragen aan het kerstgevoel. We zullen zelf de schort voorbinden en voor een paar dorpsgenoten(vrijwillig) een heerlijke maaltijd gaan maken en hopen dat we deze mensen een onvergetelijke dag kunnen bezorgen in deze moeilijke tijd."

Sandra

Locatie: gemeenschapsaccommodatie De Jachthoorn - St Hubert

Uw gastheer/gastvrouw:Erik en Miriam van Daal; Hans en Sonja Vermeulen

Omschrijving:Ook wij zijn enthousiast over deze actie. Wij vinden dat mensen in deze tijden wel een lichtpuntje kunnen gebruiken. Wij moeten samen door deze moeilijke tijd heen. Het is goed wat extra aandacht en warmte geven aan mensen die dat nu juist extra nodig hebben Zeker in de komende kersttijd, die toch anders zal zijn dan we gewend zijn. Wij gaan in een bijzondere omgeving een heerlijk diner bereiden.

Locatie: Valkhoeve
Uw gastheer/gastvrouw: Fam. Geurts van Kessel

Omschrijving: Graag willen wij de Valkhoeve en onszelf aanbieden om iets voor anderen te kunnen betekenen in de vorm van een diner of koffietafel of wat dan ook.

Locatie: 't Lagerhuis Mill
Uw gastheer/gastvrouw: Fam. Weren

Doen waar je goed in bent en waar je passie ligt. Nu we gesloten moeten zijn kunnen we toch op onze manier een steentje bijdrage in deze tijd. Hoe fijn is dat en dan ook nog mogen doen wat je leuk vindt. Laat je verrassen bij 'Grand Cafe zalen T lagerhuis in Mill

Lokatie: Boerderij kasteel Tongelaar in ‘de Barn’

Uw gastvrouwen/gastheren: Corry Toonen, Annemarie Willems, Tiny van Kuppeveld, Marius van Kuppeveld, Jack Rooijakkers en Ad Berends

Het is fijn om mensen te kennen, familie en vrienden te hebben, te kunnen genieten van alledaagse dingen. Het is nog fijner en mooier om al deze dingen met elkaar te delen.

Elk mens draagt gelukkig zijn of haar eigen karakter en, iedereen heeft recht op aandacht. Fijn dat de meeste mensen vaak aandacht krijgen maar, hoe mooi is het om ook aandacht te schenken aan elkaar.

Vooral aan diegene die er nauwelijks of nooit om vragen. Iedereen heeft toch behoefte aan gemeende aandacht, aan warmte! Het is daarom goed, zeker in deze tijd, om goed op elkaar te passen en aandacht te schenken, daar willen wij samen met anderen graag aan bijdragen!Lokatie: Museum voor Nostalgie en Techniek

Uw gastvrouwen/gastheren: Frans en Petra van Schayik

Wij willen een kleinschalig diner organiseren in de kantine van het Museum voor Nostalgie en Techniek

Locatie: Café-zaal Amanshof

Uw gastheer/gastvrouw: Ruud en Marion Couwenberg

Geassisteerd door: Keurslager Meulepas (Henk en Antonella Meulepas); Teun de bakker van hier (Marco Teunissen); Gerlinde Bakt (Gerlinde Griemink); Helma Kuppen; Riet Selten; Peter en Wilma Cornelissen; Tiny van Lith

Omschrijving: In zaal Amanshof in Wilbertoord vindt een bijzonder en gezellig ‘aandacht voor elkaar diner’ plaats. In een tijd waarin alle horecagelegenheden het erg zwaar hebben, willen Ruud en Marion hun steentje bijdragen en versterken daarmee de enthousiaste werkgroep in Wilbertoord. Met zijn allen gaan zij een heerlijk diner bereiden en proberen daarmee de gasten enkele warme uurtjes te bezorgen in een gezellige Wilbertoordse kerstsfeer.

Locatie: Gemeenschapshuis De Wilg

Uw gastheer/gastvrouw: Keurslager Meulepas (Henk en Antonella Meulepas); Teun de bakker van hier (Marco Teunissen); Gerlinde Bakt (Gerlinde Griemink); Helma Kuppen; Riet Selten; Peter en Wilma Cornelissen; Tiny van Lith

Geassisteerd door: Ruud en Marion Couwenberg

Omschrijving: In gemeenschapshuis De Wilg in Wilbertoord vindt eveneens een bijzonder en gezellig ‘aandacht voor elkaar diner’ plaats. De enthousiaste werkgroep gaat een zaaldeel van het gemeenschapshuis inrichten tot een heus restaurant. Met zijn allen gaan zij een heerlijk diner bereiden en proberen daarmee de gasten enkele warme uurtjes te bezorgen in een gezellige Wilbertoordse kerstsfeer.

Lokatie: Foodtruck

Uw gastvrouwen/gastheren: De Leijgraaf - Jeroen van den Heuvel

Omschrijving: “Diner op Tournée”. De Leijgraaf komt met de foodtruck naar u toe. Wij gaan op tournée en bereiden voor uw deur, vanuit de foodtruck, een heerlijke verrassingsmaaltijd. Het enige wat we nodig hebben is 15 minuten van uw stroom. Chefkok Jeroen van den Heuvel, student Jelle van Aar en docent Rolf Asbroek zorgen voor de juiste aandacht bij u thuis … Leuk – Lekker – Leerzaam – Leijgraaf

Foodtruck


Locatie: Myllesweerd, Kerkstraat 3 Mill

Uw gastheer/gastvrouw: Bep van de Ven, Saskia Toonen, beheerder Myllesweerd

Omschrijving: Myllesweerd en Bij Sas en Bep zullen samen een gezellig Hollands diner verzorgen. Medewerkers van Bij Sas en Bep worden hierbij ook betrokken; zij zullen de tafels netjes indekken, helpen met de voorbereidingen en serveren.

We zijn blij dat we in deze tijd wat kunnen betekenen voor een ander; wij dragen graag ons steentje bij.